Om oss

Hej!

Kul att du vill komma hit. Jag heter Mats Lagerkvist och startade klubben Gedifighters i början av 2012. Syftet är att binda ihop alla mina vänner som jag fiskar med så att vi känner en sammankoppling trots att alla inte känner alla.

 

Fisket är det som binder oss samman.

Jag började fiska som liten men hade ingen i min närhet som kunde ta med mig ut eller visa mig hur det fungerade. Så intresset svalnade tills för några år sedan då jag firade min systers bröllop uppe i norrland.

Amazing.jpg

Under en av kvällarna där åkte vi ut och fiskade gädda och jag fick mitt livs första på kast. Känslan var fantastisk och jag var fast. Totalt.

Nu, flera år senare,  är fisket min stora passion och drivkraft. Och det är denna passion vi presenterar här.

Gedifighters består idag utav mig (Mini), Markus, Andy, Lasse och Jonatan.

Mvh Mini Mats

Annonser

5 kommentarer Lägg till

 1. Henric skriver:

  Hej
  Jag kollar på dina youtube klipp. Så hörde jag att du hyr verkstadsplats. Finns en grej som heter diselverkstan (konstnärsprojekt) Hittar du inget så släng ett sms till 0769009030 (bor inte i Stocholm )

  1. Gedifighters skriver:

   Vart är det? Bor ju i Stockholm så det är svårt att åka långt? Mvh mini

 2. Fredrik Stahre skriver:

  Tjena. En passionerad gäddjägare här. Kontaktar dig/er ang beten du gör. Vi kan kanske höras på mail?
  Mvh F Stahre

  1. Gedifighters skriver:

   Kontakta mig på Instagram. Gedifighters.swe
   Mvh mini

 3. Andreas Melker skriver:

  Om du är sugen på fiske någon dag så hör av dig 0707149020. Arbetar i Sollentuna, bor Midsommarkransen. Vore nice! har inte många gäddfiskare bland mina vänner:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s